Wat betekent?

Bij Frietfestijn.nl is dit geoorloofd om een frietkraam te huren in eindhoven. De party, bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of overige festiviteit, wordt genoeg opwindend met een frietkraam op locatie in eindhoven.

Heb jij binnenkort een aanleiding voor een feestje en wil jouw het schransen voor de gasten onderhouden? Dan kan zijn ons snackkar huren de ideale uitkomst. Het huren van ons snackkar is uitstekende mogelijkheid teneinde je gasten te voorzien met een goede maaltijd.

Hou vervolgens immers eventjes rekening met dit eerstvolgende: er dient ons stopcontact (220V) binnen ons straal met 30 meter aanwezig te bestaan. Ook moet er afdoend ruimte bestaan om een wagen neer te zetten. Tegelijkertijd dienen wij op een hoogte te bestaan met dit reeks mensen het met de fruitwagen gebruik zal maken, zodat u dan ook gasten niets tekort aankomen.

De snacks zijn betreffende zorg uitgezocht bij top leveranciers en wij dragen het predicaat ‘Betrouwbaar Frituren’ betreffende trots. Tel bovendien het HACCP certificaat nog eens op en u dan ook bent ervan verzekerd dat u dan ook betreffende een juiste firma te vervaardigen heeft.

Teneinde onze mobiele patatkraam op uw feest te mogen publiceren hebben we immers hetgeen ruimte nodig en op tamelijk nabije afstand ons stopcontact.

Indien jouw voor een evenement op zoek raakt tot een frietkraam waar de oudste friet aangaande Nederland is geserveerd, daar waar dit personeel een lach op dit gezicht over een gasten mag toveren en waar jouw feestje nog gezelliger over is? Kijk dan ook niet frietkraam prijs verder en huur het wanneer frietkraam in!

Wilt u ons frietkraam huren voor uw trouwerij, feest of evenement? We autorijden overal naartoe in Holland. En produceren op locatie de allerlekkerste friet en snacks voor u klaar. U dan ook hoeft zelf louter maar te plezier hebben. Weet vanaf € 500,- kan u ons frietkraam huren. Met hetgeen u doch wilt. 

Frietfeest zorgt betreffende haar mobiele frietkraam voor snackplezier op feestjes en partijen. Maar we zijn verder dikwijls aanwezig voor grote evenementen. Bezoek hieronder een korte selectie aangaande aansprekende evenementen daar waar Frietfeest met hoofdhaar snackwagens aanwezig zal zijn ofwel aanwezig was. 

U kunt alang vanaf € 260,00 ons frietwagen met bediening huren. Bovendien kiest u dan ook vervolgens één van de geselecteerde menu’s ofwel u dan ook stelt zelf een collectie samen. Precies wat u dan ook wilt.

Tanken betreffende genoeg hoge korting? Heden kan zijn de feestelijke opening aangaande Esso een Meern. Bekijk er alles aan op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Hetgeen was het zeker intiem bij Leidens Ontzet juiste ontstaan betreffende de maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Dit is nationale kroket dag!

Elk festiviteit wordt gegarandeerd ons succes met de nette frietwagen vol lekkernijen. Limburg is verder slechts één aangaande een mogelijke gewest’s daar waar Snackmobiel.nl langs kan aankomen. U kan onze mobiele kramen kopen in heel Holland en zelfs in België.

Dit kan zijn uiteindelijk pas een geslaagd festiviteit indien er ons Frietwagen met huis van Frietfestijn.nl is geweest.

Bezit u dan ook interesse om ons frietwagen te huren in of rond Limburg? Neem vervolgens telefonisch ofwel via e-mail contact betreffende Snackmobiel.nl op. We antwoorden met genoegen al uw vragen.

Voor feesten met minder personen, biedt De Gouden Leeuw een offerte op maat. Bovenstaande menu’s zijn uit te breiden betreffende bijvoorbeeld ons dessert ofwel schepijs. Iemand collectie kan zijn verder geoorloofd, evenals ons menu samen betreffende ons saladebuffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *